Nyheter

Nyheter

Avslutande jaktdagar

NyheterPosted by ylwa 2012-03-12 19:45:27

Det blev en avslutande jakttur till Västerbottensfjällen, tre dagar med rätt tuffa förhållanden både vad det gällde före och väder. Vi lyckades ju såklart ”hoppa över” de få dagarna med ”finväder” och istället pricka de andra, en timme med sol och lugnt väder fick vi. Ripor fanns det gott om men det var relativt knepigt att få komma skottläge då de flertalet tillfällen lättade på alltför långa håll för att ens ”lobba” iväg skotten. Det blev också ett trevligt möte med Roger och Kristin samt Evita, Bris dotter. ”Vita” visade framfötterna både genom att arbeta outtröttligt och en fint stånd för skygga ripor. Sista dagen fixade i alla fall Storm och jag att det till slut blev någon utdelning. Totalt genomblöta men nöjda kunde vi sedan gå ned till bilen där det blev ombyte av kläder i blötsnö och hård vind. En sådan här gång är det skönt att ha takbox på bilen att slänga ned både blöta kläder och hundprylar i. Planen var från början att stanna någon dag till men med hotande stormbyar och tveksam prognos för de kommande dagarna valde jag att åka hem.

Några få ögonblick som kameran kom fram...En timme med sol och lugnt väder en av dagarna annars var det övervägande snö och vind. På bild Bris och Evita.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.